Hundarna

Vi har nu tre hundar i familjen och kennel Goodwick´s:

Flatterhafts Söt Som Socker – Tyra

Pappa SVCh Straight Flush Quintuple Stars och mamma  S och F  JCh Flatterhaft Miss Universe

Vi hoppas och tror att Tyra ska bli lika duktig som sina föräldrar. Hon visar redan nu att hon har ett härligt ”go” i sig. Pigg, glad, alert och busig!

Frideborgs Chila, 6 år, trefärgad , ögon ua, uppflyttade till klass II i både agility och hopp, tävlat lydnadsklass I (något vi helst glömmer…) Hon är utställd med 1:or i öppen klass på utställning. Chila är en pigg , glad, aktiv och busig sheltie som älskar att träna lydnad och agility. Chila har haft en valpkull e. Ch Arithmetik in Ash, blue merle, och hon fick 4 valpar. En av valparna är Spicy som tillsammans med sin duktiga matte Sanna vinner massor i agility, se bloggen. Spicy har ärvt Chilas arbetsglädje.

Chila och Bettan, Månfares Höstglöd, 7 år,  e Multi Ch Inkwells Let it be. Bettan är en glad och vänlig flat som gärna ligger på rygg i soffan med en kudde under huvudet – en soff-flat! Däremot gillas inte att ta fågel, så jaktprov är inget för Bettan.

Våra tidigare hundar:

Boy – Maries första hund, en underbar dvärgpudel.

Skydds Freja –  Ulfs första hund, en arbetsglad schäfer.

Chester – John Blunds Ögonsten- en härlig golden retriever, som tyvärr hade grava höftledsfel och bara blev 1 år.

Frida – John Blunds Born Free – Maries foderhund och första flat. Hon var fullcertad, men blev tyvärr skottberörd efter Kungens besök i Varberg, då man sköt kanoner ovanför hundarnas huvud utan förvarning. Hon blev därför inte jaktmeriterad. Godkänd i Lkl Sök och lydnadsklass III.

Butler – Goodwick´s Twisted Butler e Comics Twist och Frida. En underbar flathane med massor av ”will to please”. Hade 1:a i ökl jakt och tävlade glatt i agility.

Jazza- Inkwells Break Every Rule. En komplett och underbar flattik! Showig och glad. Hade cert på utställning och 1:a i ökl jakt. Blev tyvärr bara 7 år.

Lämna en kommentar